I lino může být skvostem vaší domácnosti

Je to jen užitková věc, jejímuž výběru a používání věnujeme jen minimum pozornosti. Jenže právě lino, které se nachází ve většině domácností, firem i na chodbách bytových domů, je věcí, na níž bychom si měli dát záležet. Může se totiž stát vaší chloubou. A to vás přitom nemusí stát tisíce ani ho nemusí zdobit kýčovité vzory.

V málokteré kuchyni, chodbě nebo předsíni narazíme na huňatý, měkoučká koberec. Do takových prostor se obvykle dává lino. Proč? Je praktické, nevadí mu pošlapání a snadno se udržuje. Ale i ono časem zajde, zažere se do něho špína a už není takové, jaké bývalo. Přitom může být. Stejně jako existují specialisté na čištění koberců, můžete si domů nebo do své firmy objednat i pracovníky, pro něž je čištění lina tou nejběžnější věcí na světě. A zvládají to perfektně.

Podlahy bez poskvrnky

I když se často vytírá, jednou za čas je vhodné objednat si profesionální čištění podlah. Ani nejlepší mop a nejkvalitnější dezinfekční prostředek z drogerie nám totiž nezajistí, aby čistota podlahám dlouhodobě vydržela, abychom je zbavili všech nečistot a dostali z nich zažranou špínu. Jenže úklidové firmy jako Očista prostor® mají vysoce efektivní a kvalitní stroje včetně špičkových desinfekčních prostředků – a díky těm podlahy brzy září jako nové. A vy si díky jejich pomoci ušetříte nejen starosti, ale i čas a peníze – nebudete totiž muset kupovat nové lino či jinou krytinu, protože ta stávající bude vypadat, jako byste ji právě položili.

Vyčistí vše a všude

Možná si říkáte, že vaše podlaha je speciální a potřebuje zvýšenou péči. Stála vás spoustu peněz a nechcete, aby ji nějaký necita poškodil – buď manuálně, nebo nějakou chemikálií. Toho se ale bát nemusíte. Veškeré používané prostředky jsou šetrné a ani čisticí stroje nemohou nic poškodit. Vyčistit je přitom možné jak obyčejné lino za pár korun, tak je možné zvolit třeba i čištění podlah marmoleum či jiné. Součástí je navíc i impregnace a voskování podlah, takže výsledek pak působí naprosto dokonale. A nikdo, kdo to zkusil, dosud nelitoval.